I lørdags dannede Nordic Food College rammen om et stemningsfuldt Mad- og Høstmarked, arrangeret i samarbejde med Regional Madkultur Thy-Mors.

 

Markedet var velbesøgt og bød på et bredt udvalg af lækre, lokale specialiteter fra en lang række udstillere. Gæsterne kunne blandt andet opleve friskbagt brød og kage, ost, grøntsager, kødprodukter og andre råvarer, som alle havde det til fælles, at de var produceret med passion og forankret i lokalområdet. Formålet med markedet var at skabe møder mellem forbrugere og producenter samt at sætte fokus på de mange lækre kvalitetsråvarer, der findes i Thy og på Mors og Salling.

 

  • Det var en fornøjelse at opleve den store opbakning fra både gæster og udstillere. Markedet viser tydeligt, at der er stor interesse for lokale produkter og madkultur i vores område lyder det fra forstander og uddannelseschef, Jonas Lundgren Korsgaard fra Nordic Food College  i en pressemeddelelse til Her På Øen.

 

Med den flotte opbakning ser Nordic Food College og Regional Madkultur Thy-Mors allerede frem til at gentage succesen til næste år.

Foto: Nordic Food College.