Igen i år inviterer VisitMors / Morsø Turistbureau på sejlture på Limfjorden. Som tidligere år er det turbåden Bertha K, der stævner ud fra Nykøbing Havn, oplyser turistchef Bente Kristensen til Her På Øen.

Fra 7. juli arrangeres  Ø-Hop sejlturene til både Fur og Livø. Hele sommeren vil der være mulighed for at tage på disse Ø-Hop ture mellem øerne i Limfjorden.

Eksempelvis til Fur, hvor der vil være et ophold på fem timer, inden der sejles tilbage til Nykøbing.

På Livø er man fri for biler, og under det tre timer lange ophold er der derfor god mulighed for i fred og ro at nyde de sæler, som holder til på øen, da Livø Bredning er et beskyttet sælreservat.

  • Fra 7. juli tilbyder vi også de populære sælsafariture til Blinderøn – en skøn aftentur for hele familien. Det vrimler nemlig med sæler i Limfjorden og mange af dem holder til ved Blinderøn. Sælerne ligger som oftest i store grupper og lever på Blinderøn hele året, så her er der mulighed for at komme helt tæt på de knurbehårede vanddyr, siger Bente Kristensen.

Aftenture er der også på det omfattende program i år, der sejles fra Nykøbing Havn hver tirsdag aften i perioden 12.7 – 9.8 og med opsamling ved Trinbrættet ved Sallingsund.

Vi tilbyder også charterture på fjorden, hvilket der er mange, der benytter sig af.

Billetter kan købes på www.visitmors.dk eller ved henvendelse til VisitMors/Morsø Turistbureau.