I forbindelse med Østers- & Muslingepremieren 13. – 15. oktober tilbyder VisitMors i samarbejde med Dansk Skaldyrcenter et spændende madlavningskursus med fokus på fisk og skaldyr. 

Skaldyrskole på Dansk Skaldyrcenter finder sted lørdag den 14. oktober, hvor centrets madentusiast i køkkenet vil give tips, tricks og gode råd.

I Dansk skaldyrscenters køkken vil centrets madentusiast give tips, tricks og gode råd.
– Deltagerne går på opdagelse i en verden af skaldyr, hvor der afprøves forskellige tilberedningsmetoder, og det vil være en idé at tage et par venner med, så man sammen kan få en hyggelig aften, siger turistchef Bente Kristensen til Her På Øen.

 

Menuen sammensættes af,  hvilke råvarer, der er til rådighed, men der vil være fokus på skaldyr. Der er masser af tid, så der hygges medens maden bliver fremstillet, og deltagerne kan se frem til nogle lækre retter. 

Arrangørerne lover en gastronomisk nydelse ud over det sædvanlige, og glæd dig over, at du selv har været med til at frembringe den. 

Aftenen afsluttes med fællesspisning.
Drikkevarer kan købes. 

Denne aften er arrangeret af Dansk Skaldyrcenter i tæt samarbejde med Morsø Turistbureau og er blot en af mange tiltag, der hen over året bliver udbudt. 

Tilmelding er nødvendigt senest onsdag den 11.10 og kan ske til Morsø Turistbureau

Pressefoto.