SF Thy-Mors har på et virtuelt medlemsmøde mandag aften valgt spidskandidater til kommunalvalget i Thisted og Morsø Kommuner. I begge kommuner er de nuværende kommunalpolitikere Morten Bo Bertelsen og Viggo Vangsgaard klar til at fortsætte indsatsen for kommunernes borgere.

Det fortæller formand for SF Thy-Mors, Thorkil Olesen til Her På Øen.

Thorkil Olesen siger:” I Thisted Kommune har vi brug for et generelt løft af velfærden. Kommunen halter bag efter både for børn og unge, for handicappede og på det sociale område. Thisted kommune udnytter ikke den ramme som er til rådighed for bedre velfærd, hvilket er ærgerligt.

SF har med Morten Bo i hele valgperioden kæmpet for bedre vilkår, men indsatsen skal styrkes. SF håber i det hele taget på et bredere samarbejde i den kommende kommunalbestyrelse.

I Morsø Kommune har SF kæmpet for både børn, unge og ældre samt kultur for hele øen. Det grønne område har haft en helt central plads i SFs politik. Med Viggo i kommunalbestyrelsen vil SF kæmpe for mere naturgenopretning, sikring af rent drikkevand, grøn transport og for at gøre Mors mere attraktiv som børne- og ungevenlig, herunder særlig opmærksomhed på truede børnefamilier.”

SF Thy-Mors udpeger de øvrige kandidater, når det er muligt at mødes igen. ”Vi lægger vægt på, at vores medlemmer inddrages og får mulighed for at påvirke beslutninger. Det er lettere, når vi forhåbentligt snart kan holde en generalforsamling, hvor alle har mulighed for at deltage,” udtaler formand for SF Thy-Mors Thorkil Olesen i en pressemeddelelse til Her På Øen.

Flere kandidater har allerede meldt sig.

Foto: HPØ collage af foto fra henholdsvis Morsø Kommune og Thisted Kommune.