Det er nu på plads, hvilken entreprenør der skal opføre Morsø Multiparks udendørs arena. Den kommende udendørs arena giver mulighed for en lang række aktiviteter og samarbejder. Det bliver langt fra kun en opvisningsbane til fodbold, som snart skyder op på det sted, der også kaldes Morsø Multipark. Den store udendørs arena giver blandt andet også mulighed for udendørs crossfit træning, lærings-zoner for skolerne i området, en cirkusplads, mødesteder for de unge samt plads til udendørs koncerter og events. Generelt bliver den udendørs arena et område, hvor hele familien kan tage på udflugt til, og med faciliteter til områdets mange klubber, foreninger og skoler.

Det fortæller Morsø Kommune til Her På Øen.

Morsø Kommune har haft entreprisen i udbud og fundet den lavestbydende entreprenør. Det bliver Holms Anlægsgartneri fra Thisted. Anlægget er nu blevet godkendt i Udvalget for Teknik og Miljø, men skal først forbi kommunens Økonomiudvalg og Kommunalbestyrelse i slutningen af august,før anlægget endeligt kan sættes i gang. – Jeg glæder mig på øens vegne over, at vi nu kan tage de næste skridt for Morsø Multipark. Det tager tid at få alting på plads omkring et stort anlæg som dette, men nu kan vi se frem til at gå i gang med anlægget allerede her til efteråret. Det bliver et område fuld af muligheder og aktivitet, som er med til at gøre Mors til et endnu mere attraktivtsted at bo, fortæller Meiner Nørgaard, formand for Udvalget for Teknik og Miljø.

Det vækker også glæde hos Foreningen Morsø Multipark, at næste etape af det store projekt snart bliver virkelighed. – Det her bliver både rigtig gode og handicapvenlige forhold for hele familien. Omkring den plads, der kaldes den udendørs arena, kan der skabes en masse forskellige aktiviteter og samarbejder, og det bliver også rigtig gode rammer at se og spille fodbold i. Det bliver et rigtig fedt sted for os her på Mors, og jeg håber at ordet ’multi’ virkeligt kommer til sin ret. Vi vil have liv og masser af forskellige aktiviteter, siger Peter Lillebæk, formand i Foreningen Morsø Multipark. Et millionprojekt Anlægget er planlagt til at sættes i gang i løbet af efteråret 2020 og forventes færdigt halvandet år senere i foråret 2022. Der skal graves ud, planeres, laves afvanding og dræning af banen, sås græs, etableres asfaltstier samt beplantning og aktivitetszoner omkring banen. Alt i alt etableres en opvisningsbane til fodbold, koncerter og større events med tilhørende handicapvenlig tribune, et udendørs cross-gym samt nye stier, der binder området sammen. Der arbejdes sideløbende på realisering af en udendørs scene til bl.a. cirkus, men her er fundraising af midler endnu ikke helt i hus, og scenen opføres derfor først i en senere etape.

Dette oplyser Morsø Kommune i en pressemeddelelse til Her På Øen.

Illustration medsendt pressemeddelelsen.