Af Dorit N. Glintborg

dorit@herpaaoeen.dk

 

På generalforsamlingen tirsdag d. 20.feb. 2024 blev Jens Dahlgaard valgt som borgmesterkandidat for Socialdemokratiet Mors til kommunalvalget, der finder sted i november næste år.

  • Jens er en erfaren kommunalpolitiker, som har været med i kommunalbestyrelsen på Mors siden 2014. Han overtog posten som gruppeformand for Socialdemokratiets kommunalbestyrelsesmedlemmer i sommeren 2022, og han er nu klar til også at stå i spidsen for ”A-holdet” i den kommende valgkamp til kommunalvalget i 2025, lyder det i begrundelsen for valget fra formand for Socialdemokratiet Morsø, Karin Villadsen.

Hun fortsætter til Her På Øen:

  • Jens vil bl.a. arbejde for, at der bliver sat mere fokus på og prioriteret flere socialdemokratiske mærkesager, fx indenfor ældreplejen, børn og unges trivsel, psykisk sårbarhed samt bedre indsats for unge og udsatte mennesker på kanten af fællesskabet og arbejdsmarkedet. Derudover har vi også en fælles forpligtelse til at få prioriteret en indsats for klimaet, vandmiljøet i Limfjorden og en bæredygtig grøn omstilling.

 Socialdemokratiet Morsø lægger også vægt på, at Jens Dahlgaard vil være et kendt ansigt for mange på Mors.

Ud over sit kommunalpolitiske virke, og sit daglige arbejde som folkeskolelærer, har han også i mange år virket som både fodbold- og håndboldtræner for børn og unge.

Sidst, men ikke mindst, vil mange kende ham som en af de lokale musikere, der i mange år har været i vælten både lokalt og længere rundt omkring.

Sammen med sin bror, Michael Dahlgaard, men også solo, slår den 47-årige morsingbo sine musikalske folder.

 

  • I Socialdemokratiet Mors er vi glade for, at Jens Dahlgaard har sagt ja til at være partiets borgmesterkandidat, og vi ser frem til den kommende valgkamp frem mod kommunalvalget i 2025, siger Karin Villadsen til Her På Øen.

Pressefoto.