Morsø Kommune holder Frivilligfest – vær med til at indstille kandidater

Frivillige ildsjæle på Mors vil blive hædret til Frivilligfest 2021 i Sparekassen Thy Arena|Mors fredag den 26. november.

Aftenen vil byde på hædring af sportsmestre, overrækkelse af priser og underholdning.

Alle kan nu indstille kandidater til priserne. Det er anden gang, at Morsø Kommune holder arrangementet, der sidste år blev udsat og senere aflyst på grund af Covid-19.

  • Det var med stor beklagelse, at vi måtte aflyse festen i 2020. Nu ser vi frem til Frivilligfesten i november, hvor vi igen kan samles, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen i en pressemeddelelse til Her På Øen.

Konferencier Clement Kjersgaard vil føre publikum gennem en festaften med hædring af lokale sportsmestre, overrækkelse af priser og underholdning.

Programmet vil være klar i starten af oktober og billetsalget starter den 11. oktober.

Der vil blive uddelt en række priser i løbet af aftenen.

Priserne er Årets Frivillig, Årets Forening, Årets Kunstner, Årets Ungleder samt Kulturius ved Kulturelt Samvirke, Handicapprisen ved DH Morsø og Årets Sportsnavn ved Det Nordjyske Mediehus.

 

– De frivillige og foreningerne gør en stor og vigtig indsats til glæde og gavn for os alle. Coronaen har også krævet noget helt særligt af de frivillige og foreninger. Vi håber, at morsingboerne vil indstille kandidater til de forskellige priser, som vi I år vil uddele samlet for 2020 og 2021, siger Hans Ejner Bertelsen videre.

 

Alle kan indstille kandidater til priserne Årets Frivillig, Årets Forening, Årets Kunstner og Årets Ungleder frem til den 15. oktober via kommunens hjemmeside. Festaftenen er også en hædring af sportsmestre, der i 2020 og 2021 er blevet jysk mester, dansk mester eller vundet medaljer ved et nordisk, europæisk eller verdens mesterskab. Alle kan frem til 1. oktober indstille sportsmestre til hædring under Frivilligfesten i november. Billetter til Frivilligfesten sættes til salg efter først til mølle-princippet mandag en 11. oktober kl. 17. Der vil være to typer billetter. Der vil være billetter med buffet samt kaffe og kage, hvor gæsterne sidder vi borde. Det er også i år mulighed for at købe tribunebilletter med kaffe og kage.

Foto: Morsø Kommune