Haveselskabet – Morsøkreds bakker op om Morsø Kommunes deltagelse i ”Danmarks vildeste kommune”. Foreningen viser tre haver frem lørdag 19. juni, hvor alle er velkomne til at kigge forbi og få del i de over 950 gratis poser med frø.

 

Kællingetand og Honningurt er blandt navnene på de blomster, som man kan få fat i ganske gratis. Disse frø er nemlig blandt andet i poserne fra Haveselskabet Morsøkredsen.

Morsø Kommune håber, at rigtig mange personer og foreninger vil være med til at tage initiativ til at gøre Mors vildere i forbindelse med deltagelsen i dysten om at blive ”Danmarks vildeste kommune”, og er glad for, at Haveselskabet – Morsøkreds allerede har meldt sig på banen for at bakke op.

Her er der åbne haver

Haveselskabet har skaffet mere end 950 poser med frø, som man gratis kan hente efter først-til-mølle-princippet til “Åbne haver” lørdag den 19. juni i tre haver her på øen.

Der vil være forskellige frø i poserne i de tre haver, så man kan med fordel besøge dem alle, hvis man både vil have oplevelser, inspiration og frø med hjem.

Herunder kan man se, hvor der er åben have.

Ketty og Søren Olsen, Kornblomstvej 8, 7900 Nykøbing Mors

Her uddeles Blomster blanding (Først til mølle)

Hanne Larsen og Hans Jørgen Christensen, Faaruphusevej 8, 7900 Nykøbing Mors

Her uddeles Honningurt (Først til mølle)

Hanne Haldrup og Jens Jørgen Jensen, Præstbrovej 251, 7950 Erslev

Her uddeles Kællingetand (Først til mølle)

Morsø Kommune er glad for, at Haveselskabet – Morsø kreds vil gøre opmærksom på deltagelsen i ”Danmarks vildeste kommune” på denne måde.
Der arbejdes lige nu på at finde en god form til, hvordan alle interesserede bedst muligt kan involveres i at gøre Mors vildere og gerne på en måde, der giver genlyd i hele landet, lyder det fra Morsø Kommune.

Det smukke foto er tilsendt Her På Øen fra Brian Møller Nielsen, der er Morsø Kommunes tovholder på projekt Vilde Kommuner.