Østers- & Muslingepremieren 2025 i den forløbne weekend blev endnu en stor fejring af Limfjordens skaldyr, madhåndværk og maritime kultur.

Fra landing af østers på kajen til skaldyr på tallerkenen i Sparekassen Thy Arena | Mors, blev weekenden en vellykket blanding af rå natur og kulinarisk finesse.

Fredag aften stod i gourmetens og konkurrencens tegn, da den spændingsfyldte dyst mellem tjenere blev afholdt. I år deltog det højeste antal tjenere hidtil.

16 tjenere dystede om titlen som Årets Vært. Mens nogle af landets bedste tjenere konkurrerede, vurderede dommerne deres præsentation.

Menuen var skabt af den anmelderroste Rasmus Overgaard Kardyb fra Restaurant Limfjordens Hus.

Konferenciererne Timm Vladimir og Kim Thygesen guidede publikum gennem festlighederne, hvor Jesper Mølgård Knudsen vandt seniorfinalerne i Østersåbning, og Kent Westergaard sikrede sig sejren i Champagnesabling.

– Østers- & Muslingepremieren samler hvert år vores fjord, by og gastronomi i én hyldest. Det er en weekend, hvor hele Nykøbing Mors er vært – og det er en fornøjelse at opleve den opbakning og begejstring, der præger både gæster, kokke og konkurrencedeltagere, siger Hans Ejner Bertelsen, borgmester og formand for Foreningen Danmarks Skaldyrshovedstad i en pressemeddelelse til Her På Øen.

Udover konkurrencerne kunne gæster lørdag i Sparekassen Thy Arena | Mors smage sig gennem sæsonens første østers og muslinger.

HPØ-redigeret pressemeddelelse fra Morsø Kommune.

Pressefoto fra Morsø Kommune til Her På Øen.