Af Dorit N. Glintborg
Steenbergs fokuserer fremover på hoteldrift alene
Ejerkredsen bag Steenbergs hotel & Brasserie har valgt at sætte a la carte restauranten, det såkaldte Brasseriet, på pause.
Det sker ifølge en pressemeddelelse til Her På Øen af ”forskellige årsager”.
- Vi er de seneste to år nået langt med Steenbergs Hotel & Brasseri og vi har en fantastisk lokal opbakning til hotellet fra virksomheder, teatre, kulturmødet, kommunen og turistkontoret. Det er vi meget glade for, siger Jens Holmgaard Pedersen, der i pressemeddelelsen også fortæller om tilfredse kunder på både hotel- og madsiden.
Alligevel vælger ejerkredsen at lukke dørene til restauranten.
I hvert fald for en tid.
Hotelchef Peter Schyrum har nemlig fra 1. maj valgt at søge nye udfordringer.
Dertil kommer, at der hele kalenderåret igennem har været for få spisende gæster hos Steenbergs.
Ny hotelchef bliver fra 1. juli Morten Christoffersen, som er en del af det nuværende hold omkring morgenmaden, så han er kendt med både køkkenet, hotelgæsterne og hele huset.
Annemette Pontoppidan vil være med til at sikre en god overlevering til den kommende hotelchef, og hun stopper selv på Steenbergs, når Morten Christoffersen starter.
Jens Holmberg Pedersen fortæller videre, at 24. juni bliver sidste åbningsdag i Brasseriet, og at restauranten hen over sommeren vil blive brugt til at afholde planlagte arrangementer.
- Vi vil fortsat udvikle hotellet, og har senest etableret et barområde, som bliver ”turistbar”. Vi vil søge samarbejde med andre lokale aktører på oplevelses- og hotelområdet, og vi er klar til at gribe bolde fra flere retninger.
Han slutter med ordene: – Kom der f.eks. En seriøs henvendelse fra en mulig forpagter til restauranten i morgen, er vi klar til at rykke hurtigt. En mulighed kunne også være, at selskaber med kokke kunne leje sig ind i køkkenet.
Foto fra firmaets hjemmeside.























































